Over BRISK LEGAL | BRISK LEGAL
15366
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15366,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-11.0,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive

OVER BRISK LEGAL

BRISK LEGAL is in 2017 opgericht door Daan Smits vanuit de overtuiging dat juridische dienstverlening beter en sneller kan. Traditionele advocatenkantoren hebben geen enkele prikkel om zaken efficiënter aan te pakken of om bepaalde taken te automatiseren, nu zij betaald krijgen op urenbasis. Dus hoe meer uren, hoe beter. Beter voor de advocaat wel te verstaan, maar niet per se voor u als klant. Bij BRISK LEGAL doen we het anders. Bij BRISK LEGAL draait het om u.

Door te werken met vaste tarieven en succesfees, kunt u ervan op aan dat BRISK LEGAL er alles aan doet om u de best mogelijke kwaliteit en service te bieden.

Daan heeft jarenlange ervaring op het gebied van vastgoedrecht in brede zin (projectontwikkeling, koop-/verkoop van onroerend goed, huurrecht en zakelijke rechten zoals appartementsrecht en erfpacht). Daan heeft jarenlang gewerkt bij een van de grootste advocatenkantoren van Nederland en treedt op voor projectontwikkelaars, retailers, woningcorporaties en (institutionele) beleggers.

Opleiding:

  • Nederlands recht, 2004;
  • Recht en Bedrijfsmanagement, 2005;
  • Grotius specialistenopleiding Onroerend Goedrecht 2011.

Typisch Daan:

  • sportief (als de tijd het toelaat)
  • perfectionistisch, principieel en to the point. OK, en soms een tikkeltje eigenwijs

Daan heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten de volgende hoofd- (en sub) rechtsgebieden geregistreerd:

  • algemene praktijk

Op grond van deze registratie is hij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.